Bevinguts i benvngudes!!! :D

en el següent enllaç (que heu de posar al vostre navegador i llavors se'us descarregarà l'arxiu) podeu veure la nostra creació pròpia: un quadern virtual en format powerpoint remarcant les dificultats que vam tenir.

http://dl.dropbox.com/u/6155082/quadern%20virtual.pdf

esperem que us sigui útil per si mai l'heu de fer servir!
Wiki + Tarragona


Hola!!!

Us informem de nou d'un nou recurs, però aquesta vegada d'un molt pròxim a la nostra ciutat de Tarragona.
S'ha creat una nova iniciativa per fer una wikipèdia però de Tarragona, és a dir, una enciclopèdia on es puguin consultar tot tipus de sabers dels tarragonins: els seus barris i carrers, els seus costums i llegendes, el seu art, ciència i història. El més interessant de tot és que són les pròpies persones que enregistrant-se a la pàgina poden accedir-hi i fer publicacions de tota mena.

A més al costat de la pàgina hi ha una secció amb el no  d'AJUDA que t'explica de forma detallada com poder penjar fitxers, perquè així, la gent més gran que més saben de la ciutat hi puguin accedir amb facilitat.

Aquí teniu la pàgina, de moment ja s'hi poden trobar 175 publicacions, fem-ho gran entre tots!

Us presentem un BUSCADOR INFANTIL el qual està dissenyat per a que nens i nenes puguin buscar informació de tota mena com fariem amb el cercador google però de manera restringida, sense cap informació inapropiada per als infants.

Amb una sola paraula els sortiran des de jocs fins a pàgines amb informació. D'aquesta manera ens podrem sentir més segurs quan els nens facin una recerca a l'ordinador!



Cerqueu i comproveu per vosaltres mateixos/es
lo segur que és!

http://www.buscadorinfantil.com/
En la següent enllaç apareix una pàgina d'endevinalles per nens i nenes d'infantil, concretament per als de P-5, i conté 4 nivells de dificultat. Ells mateix poden escollir el tipus de lletra, si volen escoltar l'endevinalla, si volen tornar a veure l'animació (hi ha un mico com a animador), etc.


Aquesta web d'endevinalles és molt divertida i motivadora per a ells.

Us animem a visitar-la!!!